Η Φλορίντα Πετρουτσέλι μίλησε για τις τηλεοπτικές προτάσεις που έχει δεχτεί, αλλά και το πάθος της για τη μαγειρική.
Η δημοσιογράφος μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Πρωινό ΣουΣού» και αρχικά, ανέφερε: «Όταν τελείωσε το MEGA Καλημέρα, δεν έκανα κουβέντα με τον σταθμό αλλά με πήραν από άλλους σταθμούς να κάνω αυτό που ήδη έκανα, lifestyle κλπ. Εγώ σκέφτηκα όμως κάποια πράγματα όλο το διάστημα που καθόμουν και αποφάσισα ότι ήθελα να κάνω κάτι διαφορετικό».
Στη συνέχεια, εξήγησε τι ακριβώς είναι αυτό που θέλει να κάνει. «Θέλω να κάνω το πάθος μου για τη μαγειρική επάγγελμα. Είτε μόνη μου, είτε ιδανικά σε κάποια εκπομπή. Μου το πρότειναν, αλλά δεν ήταν αυτό που ήθελα ακριβώς, ήταν μία άλλη διαδικασία», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d4ecxrqg61vd)
Όσο για το πάνελ είπε: «Νιώθω ότι κουράστηκα με το πάνελ, ότι δεν έχω κάτι άλλο πάνω σε αυτό να δώσω. Πρέπει να έχεις και μία συγκεκριμένη ενέργεια που σε μένα έχει εξαντληθεί. Δεν ζηλεύω που βλέπω το Buongiorno της Φαίης Σκορδά, αν και είχα πρόταση από εκεί».
Τέλος, συμπλήρωσε: «Την Ελένη Μενεγάκη την έβλεπα κάθε μέρα στους διαδρόμους του MEGA και πέρσι κατάλαβα ότι θα σταματούσε. Άφηνε ένα φως, όταν περνούσε, αλλά την τελευταία χρονιά καταλάβαινα ότι θα σταματήσει».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.