Η ηθοποιός μίλησε στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και αρχικά, ανέφερε σχετικά με τον χωρισμό της: «Ε εντάξει τώρα, όλα καλά. Μια χαρά. Είμαστε μια χαρά, είμαι καλά, είμαστε αγαπημένοι. Αυτό».
Στη συνέχεια, αναφέρθηκε στον πρώην σύζυγό της και την κοινή τους πορεία μέχρι σήμερα. «Έχουμε δύο παιδιά, είμαστε οικογένεια, είμαστε τόσα χρόνια μαζί. Είμαστε σχεδόν από μικρά παιδιά μαζί, αλίμονο. Μάλλον είναι δύσκολο να αλλάξει ένας άνθρωπος συνήθειες μετά από τόσα χρόνια, κάθε μετάβαση είναι δύσκολη», εξήγησε.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d498ua9rrm75)
Πρόσθεσε επίσης: «Είμαστε καλά όμως, γιατί άμα είσαι καλά μέσα σου κι είσαι καλά και με τον άλλο, δεν υπάρχουν εντάσεις. Όλα καλά».
Τέλος, σχολίασε τη δήλωση που είχε κάνει ο πρώην σύζυγός της, ότι «βρίσκεται στην καλύτερή του φάση».
«Ο Χάρης δεν είπε "χωρίσαμε κι είμαι στην καλύτερή μου φάση". Το είπε λίγο διαφορετικά, γιατί την είχα διαβάσει τη συνέντευξη. Δεν ειπώθηκε έτσι ενόψει του χωρισμού, ειπώθηκε γενικότερα», είπε κλείνοντας.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.