Ο γνωστός ηθοποιός τραυματίστηκε στο πόδι και θα χειρουργηθεί αύριο, όπως αναφέρει ρεπορτάζ της εκπομπής «Το Πρωινό».
Σύμφωνα με πληροφορίες της εκπομπής, το τροχαίο ατύχημα συνέβη στην οδό Συγγρού. Αναλυτικότερα, ο Άκης Σακελλαρίου οδηγούσε τη μηχανή του, όταν παρασύρθηκε από οδηγό λεωφορείου, με αποτέλεσμα να σπάσει το πόδι του.
«Δεν με είδε καν ο οδηγός του λεωφορείου», δήλωσε ο Άκης Σακελλαρίου σε επικοινωνία που είχε με δημοσιογράφο της εκπομπής.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d48dpo2xykjl)
Λόγω του ατυχούς συμβάντος, η θεατρική παράσταση «Ικέτιδες», στην οποία πρωταγωνιστεί και ήταν προγραμματισμένη για το βράδυ της Δευτέρας 16/9, αναβλήθηκε.
Τέσσερα χρόνια μετά την έναρξή τους, τα «Γαλανόλευκα Αστέρια by EKO» έχουν εξελιχθεί σε μία από τις σημαντικότερες αναπτυξιακές δράσεις του ελληνικού μπάσκετ, αποδεικνύοντας στην πράξη ότι το μέλλον του αθλήματος χτίζεται από τις μικρές ηλικίες.
Η σύγχρονη μεταλλευτική δραστηριότητα, δεν καθορίζεται μόνο από την παραγωγή πρώτων υλών, αλλά και από τον τρόπο με τον οποίο εντάσσεται στο κοινωνικό, οικονομικό και περιβαλλοντικό πλαίσιο, στο οποίο λειτουργεί και το πως αλληλοεπιδρά με αυτό.