Ο Γιώργος Σαμπάνηςμίλησε για τη σχέση του με την Ιωάννα Σαρρή, αλλά και το ενδεχόμενο να βρίσκεται στον νέο κύκλο του Voice.
Ο τραγουδιστής έκανε δηλώσεις στην κάμερα της εκπομπής «Buongiorno» και αρχικά, αναφέρθηκε στα επαγγελματικά του σχέδια.
«Είμαι χαρούμενος για την νέα μου συναυλία μετά από τις διακοπές. Δεν θα κάνω το The Voice, θα κάνω Βοτανικό», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d47jkc27j9s1)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Σε αυτή την φάση της καριέρας μου θεωρώ πως ως μουσικός και καλλιτέχνης, πρέπει να είμαι συγκεντρωμένος σε αυτό που κάνω. Δεν είναι κάτι που νιώθω οικεία και ωραία».
Τέλος, για την προσωπική του ζωή και το ενδεχόμενο να παντρευτεί με την Ιωάννα Σαρρή, είπε: «Είμαστε πολύ καλά με την σύντροφό μου».
Κλείνοντας, συμπλήρωσε: «Θα φάμε κουφέτα αλλά όχι τώρα, κάποια στιγμή ναι. Καλή μας όρεξη».
Υπάρχουν μέρες που μοιάζουν μικρές στα μάτια των μεγάλων αλλά είναι τεράστιες για ένα παιδί. Η πρώτη μέρα στο σχολείο μετά τις διακοπές. Η σχολική εκδρομή που περιμένει εδώ και εβδομάδες. Η απαγγελία ενός ποιήματος μπροστά στην τάξη. Η πρώτη προπόνηση, ένας αγώνας, μια νέα γνωριμία.
Η NOMOS, η πιο αξιόπιστη και πλήρης βάση νομικής πληροφόρησης στην Ελλάδα, παρουσίασε τον NOMOS AI Partner, έναν ψηφιακό συνεργάτη που υποστηρίζει τον σύγχρονο νομικό για ταχύτερη έρευνα, βαθύτερη ανάλυση και πιο αποτελεσματική καθημερινή εργασία.