H Κατερίνα Διδασκάλουμίλησε για το θέμα της πορνείας, με αφορμή τον θεατρικό μονόλογο «Η πόρνη από πάνω», όπου πρωταγωνιστεί.
Η ηθοποιός μίλησε στην εκπομπή «Πρωίαν σε είδον» και αρχικά, ανέφερε για την υποκριτική: «Αν κάτι πρέπει να μας διδάσκει αυτή η δουλειά, είναι η ταπεινότητα. Η αναγνωρισιμότητα είναι ένα μέρος της δουλειάς και θέλει ευγνωμοσύνη, γιατί χωρίς τον κόσμο δεν υπάρχουμε».
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d47krig9jn0p)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Μετά την παράσταση "Η πόρνη από πάνω", έρχονται γυναίκες και μου λένε "μου αλλάξατε τη ζωή". Κάνω μια κακοποιημένη γυναίκα που της αλλάζει τη ζωή μια πόρνη που μετακομίζει στο από πάνω διαμέρισμα. Μια περιθωριακή γυναίκα που στην αρχή, όταν της μιλάει για αυτή ο διεφθαρμένος δημόσιος λειτουργός, που είναι ένας αστυνομικός που πουλάει προστασία στα μαγαζιά, είχε απορήσει. Και πώς αυτή η γυναίκα της αλλάζει τη ζωή; Όταν διάβασα το έργο, είπα "κοίτα μια ηρωίδα που περνάει τόσο σκοτάδι και καταφέρνει να βγει στο φως"».
Τέλος, αναφέρθηκε στις σεξεργάτριες και σημείωσε: «Μιλάνε με πολύ σεβασμό για τη δουλειά τους κι εγώ τις θεωρώ αναπόσπαστο μέρος της κοινωνικής μας αλυσίδας, διότι είναι γυναίκες που απορροφούν πάρα πολύ βία που αλλιώς θα εισέπρατταν άλλες γυναίκες. Εννοείται πως θα πρέπει να προστατεύονται από τη νομοθεσία».
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς