«Εγώ γιατί δεν ήμουν καλεσμένος;» ρώτησε ο πρώην παίκτης του Survivor μιλώντας για τον γάμο της αθλητικογράφου με τον Γρηγόρη Μόργκαν. Ενώ συζητούσε το συγκεκριμένο θέμα με τον Φώτη Σεργουλόπουλο, η παρουσιάστρια είπε: «Μα γιατί να καλέσω τον πρώην μου στον γάμο μου;».
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d44z4tcybmm1)
Στη συνέχεια, εξήγησε: «Μόνο αν είναι κάποιος πρώην που έχουμε μείνει φίλοι. Τώρα να καλέσω κάποιον πρώην, που η σχέση μας έχει τελειώσει ωραία και καλά κι έχουμε προχωρήσει τις ζωές μας… Γιατί να το κάνω αυτό; Τι θέλω να πετύχω; Δεν καταλαβαίνω. Φυσικά και θα μου ευχηθεί και θα του ευχηθώ από απόσταση, όχι από κοντά. Θα είναι αμήχανο το κλίμα από μόνο του. Εγώ δεν κάλεσα κανένα πρώην μου στον γάμο μου».
Τέλος, η Τζένη Μελιτά πρόσθεσε: «Δεν μου έχει τύχει να κρατήσω φιλικές σχέσεις με πρώην. Σπάνιο. Εννοείται ότι τους αγαπάμε, τους ευχόμαστε τα καλύτερα».
Με τη σειρά του, ο Φώτης Σεργουλόπουλος συμφώνησε στα όσα είπε η συμπαρουσιάστριά του, λέγοντας με χιουμοριστική διάθεση: «Πού θα τον βάλεις να κάτσει κιόλας, αν έρθει. Εγώ μπουρλότο, είμαστε πολύ ενωμένοι σε αυτό. Εγώ ούτε στην ίδια εκδήλωση δεν θα βρισκόμουν».
Στην INTRACOM DEFENSE – IDE, όπου η τεχνολογία συναντά την εξέλιξη και η καριέρα αποκτά ουσιαστικό προσανατολισμό, ανοίγει ο δρόμος για νέες συνεργασίες και καλείσαι να γίνεις μέρος μιας δυναμικής πορείας που χτίζει το αύριο.
Εξαιρετική ευελιξία στη χρήση, κορυφαία απόδοση, ανεπανάληπτη καθαριότητα και απαράμιλλο στυλ: Αυτά είναι ορισμένα μόνο από τα πλεονεκτήματα της νέας σειράς Dyson Pencil Range που συνδυάζει τη μίνιμαλ σχεδίαση με τη μάξιμουμ εργονομία για να φέρει (άλλη) μία επανάσταση στο σπίτι μας.