Η Αφροδίτη Λιάντου μίλησε για τη μητέρα της, Εβελίνα Παπούλια και την εμπειρία της από τον χώρο του τραγουδιού, με τον οποίο είχε ασχοληθεί επαγγελματικά, πριν την υποκριτική.
Η ηθοποιός ήταν καλεσμένη στο «Πρωίαν σε είδον» και μεταξύ άλλων, περιέγραψε τη ζωή της στο Λονδίνο, όπου έζησε για ένα χρονικό διάστημα. Όπως επισήμανε, δεν πέρασε ωραία εκεί. «Η αλήθεια είναι ότι δεν πέρασα και πολύ ωραία στο Λονδίνο. Δεν ήταν ωραία, δεν μου ταίριαξε καθόλου. Πολύ όμορφο το Λονδίνο, αλλά δεν έχει και πολύ ωραίους ανθρώπους. Έχει πολύ άσχημο ανταγωνισμό και ένιωθα ότι δεν μπορούσα να συνδεθώ με τα άτομα εκεί πέρα, οπότε δεν μου "πήγε" καθόλου» ανέφερε.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d3z18tf2qjy1)
Για τη μητέρα της τέλος, η Αφροδίτη Λιάντου σχολίασε ότι σε επαγγελματικό επίπεδο, δεν έχουν πολλή επαφή. Αναλυτικότερα, ανέφερε: «Ισχύει ότι η μητέρα μου δεν με συμβουλεύει καθόλου για τη δουλειά. Τη ρωτάω αλλά αν με συμβουλεύσει θα είναι τόσο όσο. Δεν θα παρέμβει πάρα πολύ. Μου είπε να κάνω ό,τι νιώθω και νομίζω αυτό είναι και το πιο σωστό γενικά».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.