Ο Σπύρος Μπιμπίλας μίλησε για την προσωπική του περιουσία, τη διαθήκη του, αλλά και τον θάνατο.
Ο ηθοποιός μίλησε στο περιοδικό «Λοιπόν» και δήλωσε αρχικά: «Κατά τη διάρκεια της καριέρας μου, τα χρήματα που έβγαζα τα έδινα είτε με τη μορφή δανείου σε κάποιους, είτε με τη μορφή βοήθειας που μου ζητούσαν».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Εγώ τη συνείδησή μου την έχω καθαρή, κάποιοι άλλοι δεν την έχουν. Τα περισσότερα από αυτά είναι δανεικά κι αγύριστα. Κάποια χρήματα τα πήρα πίσω. Μια φορά έφτασα στα δικαστήρια για αυτόν τον λόγο και δικαιώθηκα».
Όσο για την προσωπική περιουσία του, ανέφερε: «Δεν έχω και καμία τεράστια περιουσία. Ένα ωραίο σπίτι που μένω, ένα δεύτερο σπίτι που το παραχωρώ, κάποια χρήματα στην άκρη και ένα οικοπεδάκι. Έχω κάνει διαθήκη από τα 25 μου, που απέκτησα το πρώτο μου διαμέρισμα. Έχω μια υπέροχη ανιψιά και πολύ καλούς φίλους. Αυτά που έχω λοιπόν, θα τα πάρουν οι άνθρωποι που αγαπώ».
Τέλος, τόνισε: «Δεν θα αφήσω τα φώτα να σβήσουν. Αν δω ότι βιολογικά δεν τα καταφέρνω, θα σταματήσω, έτσι πρέπει να κάνει ο άνθρωπος και όχι να σέρνεται πάνω στη σκηνή. Επίσης έχω οργανώσει τόσο καλά στη ζωή μου, πληρώνοντας ασφάλειες, που αν πάθω κάτι, να μην έχω την ανάγκη των άλλων. Επίσης, φροντίζω τον εαυτό μου για να μην αρρωστήσει. Αν προσέχουμε, δεν αρρωσταίνουμε τόσο εύκολα».
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.