Ο Άρης Τσάπης εξέφρασε την ενόχλησή του με σχόλιο που έλαβε στο TikTok. Ο ηθοποιός, απάντησε με ένα βίντεο σε ρατσιστικό μήνυμα γύρω από την αλβανική του καταγωγή.
Ο συγκεκριμένος λογαριασμός τον ειρωνεύτηκε που χρησιμοποίησε σε προηγούμενη ανάρτηση τη λέξη «credits» και όχι «εύσημα», γράφοντάς του: «Τα εύσημα λένε. Τα credit? Έτσι τα λέτε στην Αλβανία;».
Ο Άρης Τσάπης απάντησε στο παραπάνω με ένα βίντεο, όπου ακούγεται να λέει: «Δεν ξέρω ποιος κρύβεται πίσω από αυτό το προφίλ αλλά είναι ένα πολύ μικρό κορίτσι στη φωτογραφία προφίλ. Ελπίζω, ευελπιστώ να μην είναι αυτό το μικρό κορίτσι που τα γράφει αυτά και αν είναι κάποιος μεγαλύτερος η μαμά η ο μπαμπάς της, δεν ξέρω ποιος, καλύτερα να βάζεις τη φάτσα σου όταν γράφεις αυτά τα σχόλια και όχι του παιδιού σου. Αν από την άλλη είναι αυτό το κοριτσάκι... καλό βράδυ».
Στη λεζάντα του βίντεο, τόνισε: «Μαζευτείτε γιατί έχετε ξεφύγει».
Μέσα από έναν μεγάλο διαγωνισμό όπου δυο τυχεροί κερδίζουν δυο ολικές ανακαινίσεις μπάνιου συνολικής αξίας €30.000, η εταιρεία Κυπριώτης αναδεικνύει τη δύναμη του σωστού σχεδιασμού να μεταμορφώνει την καθημερινότητα στο σπίτι.
Η ProCredit Bank προσφέρει στις επιχειρήσεις πραγματική οικονομική ανάσα και την ευκαιρία να χτίσουν τα θεμέλια για μια ουσιαστική και μακροχρόνια συνεργασία.