Η Έλενα Τσαβαλιά ανέβασε στο Instagram μια φωτογραφία από τις διακοπές που έκανε με τον γιο της, Χάρη Σεφερλή και τη σύντροφό του.
Οι τρεις τους πέρασαν μαζί μερικές μέρες διακοπών στην Πάρο, από όπου και πόζαραν για μια selfie, την οποία η ηθοποιός ανάρτησε στο Instagram προφίλ της. Στο στιγμιότυπο, η Έλενα Τσαβαλιά κρατάει το κινητό και απαθανατίζει τον εαυτό της χαμογελαστό, όπως και το ζευγάρι που ποζάρει πίσω της, αγκαλιασμένο. Όπως μοιράστηκε με τους διαδικτυακούς της φίλους, έμειναν στο νησί δυο μέρες.
Στη λεζάντα της δημοσίευσης, έγραψε: «Σας ευχαριστώ γι’ αυτό το αναπάντεχο, μαγικό διήμερο! Σε λατρεύω, γιε μου!».
Ο Χάρης Σεφερλής δεν είναι αρκετά ενεργός στο Instagram αλλά έχει κάνει μια κοινή ανάρτηση με τη σύντροφό του, Βένια. Σε ένα από τα στιγμιότυπα που συμπεριέλαβε πριν από αρκετό καιρό σε δημοσίευση, οι δυο τους ανταλλάσσουν ένα φιλί.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.