Αιτία της σημαντικής απόφασης ήταν το γεγονός ότι ο 11χρονος γιος τους έγινε δεκτός σε ποδοσφαιρική ακαδημία της Ισπανίας.
Έτσι, η οικογένεια ξεκίνησε το μακρύ ταξίδι της πριν από λίγες ημέρες, καταγράφοντας το κάθε βήμα στα κοινωνικά δίκτυα.
Μετά το Βελιγράδι, τη Βουδαπέστη και τη Βενετία, ο Στέλιος Χανταμπάκης με την Όλγα Πηλιάκη και τα παιδιά τους, σταμάτησαν στο Μονπελιέ της Γαλλίας.
Από την πόλη της νότιας Γαλλίας, μοιράστηκε φωτογραφίες η Όλγα Πηλιάκη στον λογαριασμό της στο Instagram.
«Bonsoir Montpellier!!! Κοντεύουμε όπου να 'ναι στον προορισμό μας και ήδη αισθανόμαστε ότι έχουμε γεμίσει με νέες εμπειρίες! Μπορεί να κουραστήκαμε λίγο παραπάνω, αλλά αξίζει πολύ η διαδρομή!!!», έγραψε η πρώην παίκτρια του «Survivor».
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.