Ο Άκης Πετρετζίκης φόρεσε ειδικό εξοπλισμό και πήγε να κάνει αναρρίχηση στην Κάλυμνο, όπου φαίνεται πως πέρασε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού.
Ο σεφ, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες του, την ώρα που προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε έναν ψηλό βράχο. Φορώντας το ειδικό κράνος, τα παπούτσια και έχοντας περασμένους στη μέση του τους απαραίτητους ιμάντες, ο Άκης Πετρετζίκης πόζαρε στον φακό, για μερικά στιγμιότυπα.
«Αναρρίχηση στην Κάλυμνο» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου.
Η τεχνολογία και η τεχνητή νοημοσύνη επηρεάζουν και αλλάζουν τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί ο νομικός τομέας, με αποτέλεσμα να αυξάνονται οι ανάγκες για εξειδικευμένους επαγγελματίες στον τομέα της νομικής.