Ο Άκης Πετρετζίκης φόρεσε ειδικό εξοπλισμό και πήγε να κάνει αναρρίχηση στην Κάλυμνο, όπου φαίνεται πως πέρασε τις τελευταίες μέρες του καλοκαιριού.
Ο σεφ, ανέβασε στο Instagram μια σειρά από φωτογραφίες του, την ώρα που προσπαθεί να σκαρφαλώσει σε έναν ψηλό βράχο. Φορώντας το ειδικό κράνος, τα παπούτσια και έχοντας περασμένους στη μέση του τους απαραίτητους ιμάντες, ο Άκης Πετρετζίκης πόζαρε στον φακό, για μερικά στιγμιότυπα.
«Αναρρίχηση στην Κάλυμνο» έγραψε στη λεζάντα της δημοσίευσης που έκανε το πρωί της Δευτέρας 2 Σεπτεμβρίου.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με απινιδωτές σε εμβληματικά κτήρια, όπως το ΜΙΝΙΟΝ και ο Πύργος Πειραιά, και εκπαίδευση εργαζομένων στην ΚΑΡΠΑ, η DIMAND επενδύει στην πρόληψη και την ετοιμότητα απέναντι σε ένα επείγον περιστατικό.