Η Ελεωνόρα Ζουγανέλη αποχαιρέτησε το καλοκαίρι με μια ανάρτηση στο Instagram, την 1η Σεπτεμβρίου.
Με μια σειρά από φωτογραφίες, στις οποίες ποζάρει με ένα μαύρο σύνολο και έχοντας μαυρίσει από τις διακοπές της, έγραψε στους διαδικτυακούς της φίλους ότι περιμένει όσα θα της φέρει η αγαπημένη της εποχή, το φθινόπωρο.
«Φέτος το καλοκαίρι είπα να κάνω διακοπές μετά από πολύ καιρό…» έγραψε αρχικά και πρόσθεσε:
«Να μπω στη θάλασσα, να σκαρφαλώσω στα βράχια που αγαπώ, να με κάψει ο ήλιος και το αλάτι. Να διαβάσω όμορφα βιβλία, να ακούσω μουσικές, να γευτώ νοστιμιές, να συναντηθώ με καινούργιους φίλους από διαφορετικά μέρη.
Εμπειρίες και στιγμές που είναι βαθιά ριζωμένες στην καρδιά μου. Γεμάτη περιμένω την αγαπημένη μου εποχή… Το φθινόπωρο! Εύχομαι να με βρει ανοιχτή, σε αλλαγές, ξεκινήματα και σε ό,τι μου επιφυλάσσει. Το ίδιο εύχομαι σε όλους σας. Καλό μήνα».
Μια διαφορετική Ημέρα Υιοθεσίας και Ενημέρωσης για την Υπεύθυνη Κηδεμονία Ζώων Συντροφιάς (και ειδικά εκείνων που έχουν διασωθεί από τις καλοκαιρινές πυρκαγιές) πραγματοποιείται το Σάββατο 3 Οκτωβρίου, με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ζώων.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.