Μετά τις σειρές «Maestro», «Σέρρες» και «Σώσε με», ακόμα μια ελληνική παραγωγή θα μπει στην διάσημη υπηρεσία streaming.
Ο σκηνοθέτης έκανε μια ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram για να ανακοινώσει την ευχάριστη είδηση.
Συγκεκριμένα, δημοσίευσε ένα στιγμιότυπο με την παρουσίαση της σειράς στο Netflix και κάτω από αυτό έγραψε πότε θα είναι διαθέσιμη.
«Η Famagusta μας στο Netflix. Από 20 Σεπτεμβρίου», έγραψε πάνω στο story.
Δείτε το story
H πλοκή
Ένα ζευγάρι νέων ανθρώπων (εκείνη 17 και εκείνος 19 ετών) χάνει την ημέρα της εισβολής το τριών μηνών μωρό του. Οι ίδιοι αναγκάζονται να εγκαταλείψουν τον τόπο τους, την Αμμόχωστο, χάνοντας παράλληλα και κάθε ελπίδα να βρεθεί το μωρό τους.
Ένα βρέφος κατάφερε μέσα στο εφιαλτικό σκηνικό του πολέμου να επιβιώσει και σήμερα είναι ένας πενηντάχρονος άντρας που τον παρακολουθούμε να ζει τη δική του ζωή στο Λονδίνο, παράλληλα με εκείνη της οικογένειάς του, στην Κύπρο, που αγνοεί την τύχη του.
Κλείσιμο
Η επιστροφή του αγνοούμενου γιου στην πατρίδα του, με αφορμή ένα ντοκιμαντέρ για λογαριασμό μιας διεθνούς πλατφόρμας, αναμένεται να αποδειχθεί μοιραία τόσο για τη ζωή του, όσο όμως και για τις ζωές όλων των ηρώων της σειράς. Ειδήσεις σήμερα:
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.
Μεγαλώνοντας, συνηθίζουμε να μετράμε τις επιτυχίες. Τον πρώτο καλό βαθμό. Το πρώτο μετάλλιο. Το πρώτο γκολ. Την πρώτη φορά που ένα παιδί κάνει ποδήλατο χωρίς βοηθητικές ρόδες.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.