Ο Θανάσης Αλευράς συνεχίζει τις διακοπές του στην Κάλυμνο, όπως έδειξε με φωτογραφίες που ανάρτησε, στους διαδικτυακούς του φίλους.
Ο ηθοποιός απολαμβάνει τα μπάνια του στη θάλασσα, από όπου και πόζαρε, πάνω σε μια μεγάλη κούνια που κρεμόταν μέχρι και λίγο πιο πάνω από το νερό. Φορώντας το μαγιό του, πήρε μερικές πόζες στην κούνια για να τις αναρτήσει στο προφίλ του στο Instagram, το πρωί της Πέμπτης 22 Αυγούστου. Στη λεζάντα έγραψε με χιουμοριστική διάθεση: «Από κούνια που λέμε!! Ε, αυτό».
Μέσω stories, μοιράστηκε ακόμη μερικά στιγμιότυπα από τις διακοπές του, σε ένα εκ των οποίων θυμίζει τον Αλαντίν. Με ένα μωβ μαντήλι τυλιγμένο στο κεφάλι του, έβγαλε μια φωτογραφία και πρόσθεσε το τραγούδι Arabian Nights από την ταινία του Αλαντίν.
Από τα πλήρως εξοπλισμένα διαμερίσματα και το all-inclusive ενοίκιο μέχρι τις κοινότητες φοιτητών και την ψηφιακή διαχείριση της καθημερινότητας, η Unity Smart Living προτείνει έναν διαφορετικό τρόπο να ζει κανείς τα φοιτητικά του χρόνια
Σήμερα, οι επιχειρήσεις δεν αναζητούν απλώς θεωρητικές γνώσεις, αλλά ανθρώπους που μπορούν να ενταχθούν άμεσα στην παραγωγή, να χειριστούν σύγχρονες τεχνολογίες και να ανταποκριθούν στις απαιτήσεις ενός περιβάλλοντος που αλλάζει με ιλιγγιώδεις ρυθμούς
Ένα φθινοπωρινό Σαββατοκύριακο στις Σπέτσες είναι αρκετό για να καταλάβεις γιατί χιλιάδες άνθρωποι επιστρέφουν ξανά και ξανά. Όχι μόνο για έναν αγώνα, αλλά για μια εμπειρία που έχει εξελιχθεί σε σημείο αναφοράς του αθλητικού τουρισμού στην Ελλάδα.