Η Βάσω Λασκαράκη περνά άλλο ένα καλοκαίρι στην Κρήτη, το νησί όπου δραστηριοποιείται επαγγελματικά ο σύζυγός της, Λευτέρης Σουλτάτος.
Τη Δευτέρα 20 Αυγούστου, το ζευγάρι έκανε βόλτα στα νερά του Μπάλου με φουσκωτό, όπως φαίνεται από stories που ανέβασε από το δικό του προφίλ, ο σεφ.
Το βράδυ της ίδιας μέρας, η ηθοποιός ανέβασε μερικά στιγμιότυπα και έδειξε στους ακολούθους της στο Instagram, πώς τα πέρασε στη βόλτα τη. Πόζαρε με το μπικίνι της πάνω από το φουσκωτό, καταμεσής της θάλασσας για να βγάλει μια φωτογραφία, λίγο αφού είχε απολαύσει το μπάνιο της. Στη δημοσίευσή της, έγραψε: «Μπάλος - Χανιά - Κρήτη. Καλοκαίρι μου».
Δείτε τις φωτογραφίες
Και στις προηγούμενες αναρτήσεις που έχει κάνει, η Βάσω Λασκαράκη φαίνεται να απολαμβάνει το καλοκαίρι της στην Κρήτη, ποζάροντας με μαγιό, άλλοτε δίπλα σε μια πισίνα και άλλοτε από μια ξαπλώστρα όπου κάνει ηλιοθεραπεία.
Το University of Derby Greece - Νομικό Πρόσωπο Πανεπιστημιακής Εκπαίδευσης φέρνει στη χώρα ένα νέο μοντέλο βρετανικής πανεπιστημιακής εκπαίδευσης, σχεδιασμένο για τον κόσμο του σήμερα και του αύριο.
Με μια πρωτότυπη δράση κοινωνικής υπευθυνότητας, η Ολυμπιακή Ζυθοποιία, με όχημα τον Mythos 0.0% και σε συνεργασία με το Ινστιτούτο Οδικής Ασφάλειας (Ι.Ο.ΑΣ.) «Πάνος Μυλωνάς», ευαισθητοποίησε τα συναυλιακά κοινά για τη σημασία της υπεύθυνης κατανάλωσης και της ασφαλούς οδήγησης.