Η Δανάη Μπάρκα επέστρεψε από το ταξίδι της στην Ισπανία, για να παραθερίσει στην Καλαμάτα και τη Μάνη, έναν από τους πιο δημοφιλείς προορισμούς που επιλέγει τα καλοκαίρια της.
Το πρωί της Κυριακής 18 Αυγούστου, η παρουσιάστρια πόζαρε μπροστά από έναν πορτοκαλί τοίχο, φορώντας ένα λευκό σορτς και ένα μαντήλι δεμένο γύρω από το στήθος της. Φωτογραφήθηκε με το ένα της χέρι στην τσέπη και το άλλο, να κρατά ένα μαύρο τσαντάκι.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της, έγραψε στα αγγλικά: «Άσε ό,τι κάνεις σήμερα να είναι αρκετό».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.