Όσο το ελληνικό Instagram έχει γεμίσει με αναρτήσεις από νησιά, ο Κώστας Καραφώτης και η σύζυγός του, Κάτια-Νανά Μάνου, ανεβάζουν φωτογραφίες από τις στιγμές που περνούν στην Αθήνα.
Το ζευγάρι περνά τον Αύγουστο στην πρωτεύουσα και μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από τη μέρα τους, την Παρασκευή 16 του μήνα. Πρώτα, πήγαν για μπάνιο σε κάποια παραλία της Αττικής και το βράδυ απόλαυσαν τη βόλτα τους στην Πλάκα. Η γυμνάστρια ανάρτησε μέσω story, μια selfie τους από το μπάνιο που έκαναν, στην οποία ποζάρουν χαμογελαστοί με τα μαγιό και τα γυαλιά ηλίου τους.
Η φωτογραφία τους:
Από τη μεριά του, ο Κώστας Καραφώτης, έδειξε στους διαδικτυακούς του φίλους, πόσο όμορφη είναι η Αθήνα αυτές τις μέρες. Ανέβασε ένα στιγμιότυπο από το κέντρο της πόλης. Στο story του, ο τραγουδιστής έγραψε: «Μια μάσκα αρχαίας τραγωδίας υψώθηκε στον ουρανό». Από το κέντρο της Αθήνας, έκανε ανάρτηση και η Κάτια Νανά-Μάνου.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.