Η Ζόζεφινανάρτησε στα social media μια σειρά από στιγμιότυπα, δείχνοντας έτσι στους διαδικτυακούς της φίλους πώς πέρασε τον Αύγουστο.
Η τραγουδίστρια είναι ιδιαίτερα ενεργή στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης και συχνά, δημοσιεύει σε αυτά φωτογραφίες και βίντεο από την καθημερινή ζωή και τη δουλειά της, για να κρατά επαφή με το κοινό της.
Αυτή τη φορά, η Ζόζεφιν δημοσίευσε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Ιnstagram μερικές φωτογραφίες από τις διακοπές της.
Σε μία από αυτές μάλιστα, ποζάρει χαμογελαστή, δίπλα στον σύντροφό της, Νίνο, με φόντο τη θάλασσα και το ηλιοβασίλεμα.
Σε άλλα στιγμιότυπα, δείχνει στους θαυμαστές της μερικά από τα μέρη που επισκέφτηκε, ενώ ποζάρει επίσης, με το μαγιό της στην παραλία. Στη λεζάντα της δημοσίευσής της γράφει: «Αύγουστος 2024».
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας
Οι δασικές πυρκαγιές αποτελούν πλέον μια πραγματικότητα που απαιτεί διαφορετική προετοιμασία. Η πρόληψη, η σωστή ενημέρωση και η ασφαλιστική προστασία συνθέτουν σήμερα μια νέα κουλτούρα ανθεκτικότητας.