Η Μιμή Ντενίση ευχήθηκε «χρόνια πολλά» στην κόρη της, Μαριτίνα Ντενίση, μέσα από ένα τρυφερό μήνυμα που ανέβασε στο Instagram.
Πρώτα, ανέβασε ένα κοινό τους στιγμιότυπο και στην πορεία ευχήθηκε στο παιδί της, που γιορτάζει το Δεκαπενταύγουστο, κάνοντας και μια ειδική αναφορά στη μητέρα της που δεν είναι στη ζωή. Σε hashtag που συμπεριέλαβε στο τέλος του post της, πρόσθεσε τη φράση «μου λείπει η μαμά μου».
Πιο αναλυτικά, η Μιμή Ντενίση έγραψε: «Η Παναγία ήταν πάντα η προστάτης του σπιτιού μας! Ήταν η μέρα της μεγάλης γιορτής. Της γιορτής της μητέρας μας. Και το όνομα της πήρε η πολυαγαπημένη εγγονή της η Μαριτινα. Σήμερα γιορτάζει το κοριτσάκι μου που μου έχει δώσει μόνο χαρές κ με κάνει περήφανη όλο κ περισσότερο. Χρόνια πολλά θησαυρέ μου! Είμαι πολύ τυχερή που ήρθες στη ζωή μου. ! Και είμαι σίγουρη πως η υπέροχη μανούλα μου γιορτάζει μαζί μας από τον ουρανό! Χρόνια πολλά σε όλες κ όλους που γιορτάζουν σήμερα! Δείξτε την αγάπη σας στους αγαπημένους σας γιατί μόνο η αγάπη μας δίνει δύναμη σε τέτοιες εποχές».
Δεν μπορούμε να γνωρίζουμε τι θα φέρει το μέλλον, μπορούμε όμως να είμαστε όσο γίνεται πιο ενημερωμένοι και προετοιμασμένοι με έναν απλό προληπτικό έλεγχο που θα μας δώσει πολύτιμες απαντήσεις για τη γονιμότητά μας.
Το δολάριο και η στερλίνα παραμένουν στις πρώτες θέσεις, η Ιαπωνία όμως κερδίζει εντυπωσιακά έδαφος. Τα στοιχεία της Capital Exchange αποτυπώνουν έναν ταξιδιωτικό χάρτη που φαίνεται να γίνεται όλο και πιο πολυσυλλεκτικός.
Οι τελευταίες κουβέντες πριν από τον ύπνο μένουν στο μυαλό των παιδιών περισσότερο απ' όσο φανταζόμαστε. Και ίσως εκεί, μέσα σε λίγα λεπτά σιωπής, να ξεκινά η πιο σημαντική προπόνηση για την επόμενη μέρα.