Η Κέλλυ Κελεκίδου έδωσε μια συναυλία στην Κόρυτσα την Τετάρτη 14 Αυγούστου και με την ανάρτηση που έκανε το πρωί της επομένης, θέλησε να ευχαριστήσει το κοινό που πήγε να την ακούσει από κοντά.
Στο βίντεο που ανέβασε στο Instagram, έδειξε στιγμές από τις ώρες που πέρασε στην Αλβανία, όπως την πρόβα και το live της καθώς και το δωμάτιο που διανυκτέρευσε.
Στο post της, έγραψε: «Δεν έχω λόγια. Σας ευχαριστώ και σας αγαπώ για την μοναδική βραδιά που ζήσαμε χθες παρέα! Είστε η δύναμη μου και αυτό το αποδείξατε για άλλη μια φορά».
Οι φωτογραφίες της από τα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας Το πρωί της προηγούμενης ημέρας, η Κέλλυ Κελεκίδου ανέβασε φωτογραφίες από τη στάση που έκανε στα σύνορα Ελλάδας - Αλβανίας, για να αγοράσει κάτι από ένα περίπτερο. Μεταξύ άλλων, η τραγουδίστρια πόζαρε στον φακό, κάνοντας το σήμα του ωτοστόπ, φορώντας ένα στράπλες στενό και μαύρο φόρεμα με καπέλο τύπου τζόκεϊ στο κεφάλι.
Στη λεζάντα της ανάρτησης που έκανε το πρωί της Τετάρτης 14 Αυγούστου, η Κέλλυ Κελεκίδου έγραψε: «Μια στάση για ένα γλυκό και φύγαμε για Κορυτσά»ενώ στα hashtags ανέφερε ότι βρίσκεται στην καλοκαιρινή της περιοδεία.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.
Η Εθνική Ασφαλιστική ενισχύει την Πολιτική Προστασία της Περιφέρειας με 12 ειδικά οχήματα για την αποτελεσματικότερη διαχείριση κρίσιμων καταστάσεων και έκτακτων αναγκών στην περιοχή