Η Μαντώ Γαστεράτου αναγκάστηκε για δεύτερη φορά να εγκαταλείψει μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, το σπίτι τους στα βόρεια προάστια λόγω της φωτιάς.
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική, η παρουσιάστρια που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της μαζί με την οικογένειά της, για την ασφάλειά τους.
Μάλιστα, εξέφρασε την αγανάκτησή της στα social media με ένα μήνυμα. Συγκεκριμένα, σε story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Δεύτερη φορά που φεύγω από το σπίτι μου σαν κυνηγημένη εξαιτίας των πυρκαγιών. Σας σιχάθηκα».
Αν μπορούσαμε να ανοίξουμε ένα παράθυρο και να κοιτάξουμε τον κόσμο εκεί γύρω στο 2050, το πιθανότερο είναι ότι δεν θα βλέπαμε έναν πλανήτη αγνώριστο, αλλά έναν κόσμο που θα έχει αλλάξει τον τρόπο με τον οποίο λειτουργεί.
Πώς μπορεί μια επίσκεψη σε ένα μουσείο, ένα πείραμα ή μια πρώτη γνωριμία με την φύση να αλλάξει τον τρόπο που ένα παιδί βλέπει τον κόσμο; Περισσότερα από εννέα χρόνια, το πρόγραμμα «Οι Μικροί Ήρωες Μαθαίνουν» της Stoiximan δίνει σε παιδιά από όλη την Ελλάδα την ευκαιρία να διευρύνουν βιωματικά τους ορίζοντες τους.
Δουλειά, οικογένεια, υποχρεώσεις, μάς κάνουν συχνά να μεταθέτουμε τη φροντίδα του εαυτού μας. Η νέα καμπάνια της Εθνικής Ασφαλιστικής μάς θυμίζει γιατί αξίζει να εστιάσουμε ξανά σε εμάς και την υγεία μας