Η Μαντώ Γαστεράτου αναγκάστηκε για δεύτερη φορά να εγκαταλείψει μαζί με τον σύζυγό της και τα δύο τους παιδιά, το σπίτι τους στα βόρεια προάστια λόγω της φωτιάς.
Παρακολουθώντας τις εξελίξεις με τα πύρινα μέτωπα στην Αττική, η παρουσιάστρια που είναι έγκυος στο τρίτο της παιδί, αποφάσισε να φύγει από το σπίτι της μαζί με την οικογένειά της, για την ασφάλειά τους.
Μάλιστα, εξέφρασε την αγανάκτησή της στα social media με ένα μήνυμα. Συγκεκριμένα, σε story που έκανε στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, έγραψε: «Δεύτερη φορά που φεύγω από το σπίτι μου σαν κυνηγημένη εξαιτίας των πυρκαγιών. Σας σιχάθηκα».
Η κατάψυξη ωαρίων αποτελεί μία από τις σημαντικότερες εξελίξεις της σύγχρονης αναπαραγωγικής ιατρικής, προσφέροντας στις γυναίκες τη δυνατότητα να διατηρήσουν τη γονιμότητά τους και να σχεδιάσουν το μέλλον τους με μεγαλύτερη ελευθερία και αυτονομία.
Για έβδομη συνεχόμενη χρονιά, το Plastic Free Greece δίνει δυναμικά το παρών σε κάθε γωνιά της χώρας. Η πρώτη πράξη της φετινής εκστρατείας εκτυλίχθηκε σε τέσσερις ηπειρωτικούς προορισμούς (Θεσσαλονίκη, Τρίκαλα, Αθήνα, Πάτρα) και είχε ως αποτέλεσμα τη συλλογή 150,5 κιλών σκουπιδιών.
Με διεθνή παρουσία, ισχυρό τεχνολογικό αποτύπωμα και έμφαση στην ανάπτυξη ψηφιακών λύσεων, ο όμιλος Super Technologies εισέρχεται δυναμικά στην ελληνική αγορά.