Η σειρά «Άγιος Έρωτας»θα κάνει πρεμιέρα στον Alpha τη νέα τηλεοπτική σεζόν και ήδη έχουν αρχίσει να βγαίνουν στη δημοσιότητα λεπτομέρειες για την πλοκή και τους χαρακτήρες.
Τα γυρίσματα έχουν ξεκινήσει και οι ηθοποιοί σιγά σιγά γνωρίζουν καλύτερα τους ρόλους που θα υποδυθούν.
Η Δανάη Παππά μίλησε για τον χαρακτήρα της στη σειρά, την Χλόη σε ένα βίντεο που δημοσιεύτηκε στην επίσημη σελίδα του καναλιού στο Instagram.
Σε αυτό αναφέρει: «Η Χλόη είναι ένα κορίτσι που προσπαθεί να ανακαλύψει τον εαυτό της. Αρχίζει να καταλαβαίνει τις σχέσεις που υπάρχουν στην οικογένειά της. Ανακαλύπτει καινούρια συναισθήματα. Είναι τα πρώτα της πατήματα στην ενηλικίωση».
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Είναι πολύ μεγάλη πρόκληση για μένα αυτός ο ρόλος, για το νεαρό της ηλικίας και για την εποχή. Θα περάσω πολύ ωραία ψάχνοντας τη Χλόη».
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race