Η Σοφία Βογιατζάκη έδωσε συνέντευξη και μίλησε για τις κακές συνεργασίες, από τις οποίες πέρασε, καθώς και για το επάγγελμα των ηθοποιών.
Μιλώντας στο περιοδικό Λοιπόν, η γνωστή ηθοποιός αναφέρθηκε αρχικά, στην ανασφάλεια που φέρει το επάγγελμά της.
«Υπήρξαν περίοδοι που ένιωθα μεγάλη ανασφάλεια κι έλεγα "τι θα κάνω; Πού θα είμαι;". Από τη φύση του, το επάγγελμά μας είναι ανασφαλές. Παρόλα αυτά, δεν σου κρύβω πως είμαι από τους πολύ τυχερούς κι ευλογημένους του επαγγέλματος, γιατί πάντα η μία μου δουλειά έφερνε την άλλη», είπε χαρακτηριστικά.
Στη συνέχεια, ρωτήθηκε αν μετάνιωσε ποτέ που έγινε ηθοποιός. «Όχι. Είναι βέβαια, μια δύσκολη δουλειά, γιατί κάθε σεζόν είσαι αναγκασμένος να συνεργάζεται με εντελώς διαφορετικούς ανθρώπους και χαρακτήρες, οπότε πρέπει να συγχρωτιστείς», εξήγησε.
Αναφορικά με το αν πέρασε από δύσκολες συνεργασίες, είπε: «Φυσικά και είχα δύσκολες συνεργασίες. Είναι πολύ συγκεκριμένοι οι άνθρωποι που είπα "ποτέ ξανά δεν θα συνεργαστώ μαζί τους". Δεν αποχώρησα ποτέ από δουλειά όμως, γιατί είμαι επαγγελματίας. Περίμενα να τελειώσει η σεζόν».
Κλείνοντας, πρόσθεσε: «Απλώς, αν μου γίνει κάποια πρόταση και μάθω ότι στο καστ θα είναι οι συγκεκριμένοι άνθρωποι, απλά δεν θα είμαι εγώ».
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού