Η Ιωάννα Τούνη απολαμβάνει λίγες ημέρες διασκέδασης με τους φίλους της στη Μύκονο.
Η γνωστή Instagrammer βρέθηκε στο νησί των Ανέμων μαζί με την παρέα της, αφήνοντας τον γιο της για λίγο στην Αθήνα μαζί με τον πατέρα του, προκειμένου να καταφέρει να ξεκουραστεί.
Φυσικά, δεν παρέλειψε να μοιραστεί υλικό από το ταξίδι της με τους διαδικτυακούς της φίλους.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, μοιράστηκε μερικά στιγμιότυπα από την χθεσινή βραδινή της έξοδο.
Σε αυτά, η Ιωάννα Τούνη φάνηκε ντυμένη αρκετά αποκαλυπτικά, με ένα μαύρο σετ που συνδύαζε μια μακριά φούστα και ένα τοπ που τονίζει την περιοχή του στήθους.
Το ιδιαίτερο δέσιμο του τοπ κατέληγε σε ένα μαντίλι για τα μαλλιά. Η Ιωάννα Τούνη ολοκλήρωσε το λουκ της με ψηλά πέδιλα και γυαλιά ηλίου.
Κάποια πράγματα τα θεωρούμε δεδομένα. Ένα προϊόν προσωπικής υγιεινής, μια μικρή πράξη φροντίδας, μια συνήθεια που επαναλαμβάνεται. Πίσω από αυτές τις στιγμές, υπάρχουν επιλογές που καθορίζουν το πώς μια εταιρεία βλέπει τον ρόλο της. Και για τη ΜΕΓΑ, η φροντίδα δεν σταματά στο προϊόν, συνεχίζεται όπου υπάρχει ανάγκη.
Τα 71 Service Corners του Κωτσόβολου σε όλη την Ελλάδα προσφέρουν μια ολοκληρωμένη εμπειρία εξυπηρέτησης που συνδυάζει τεχνογνωσία, άμεση εξυπηρέτηση και σιγουριά.