Η Χάλι Μπέιλιαποδεικνύει για ακόμα μια φορά το ταλέντο της στο τραγούδι.
Η ηθοποιός που αγαπήθηκε από τον ρόλο της Μικρής Γοργόνας δημοσίευσε ένα βίντεο στον προσωπικό της λογαριασμό στo Instagram.
Σε αυτό, ακούγεται να τραγουδάει το κομμάτι της Μπίλι Άιλις, «Wildflower», ενώ παίζει κιθάρα. Η Χάλι Μπέιλι φοράει το μαγιό της και χαμογελά στην κάμερα, ενώ ερμηνεύει το τραγούδι.
Στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε: «Wildflower. Είχε τόση πλάκα να το κάνω αυτό ξανά».
Το κοινό της ενθουσιάστηκε με τις φωνητικές της ικανότητες, ενώ ανάμεσα στα θετικά σχόλια που της άφησαν κάτω από την ανάρτησή της, πολλοί της ζητούν να δοκιμάσει να συνεργαστεί με τη Μπίλι Άιλις.
Δείτε μερικά σχόλια: Φωτογραφία άρθρου: Shutterstock Ειδήσεις σήμερα:
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Η πρώτη παρουσία της ΕΚΟ, μέλος του Ομίλου HELLENiQ ENERGY, στην κορυφαία διεθνή έκθεση superyachts στο Μονακό ενισχύει περαιτέρω τη θέση της ως κορυφαίος προμηθευτής καυσίμων για το Marine και το yachting στην Ανατολική Μεσόγειο και τη Νοτιοανατολική Ευρώπη.
Δύο αρχηγοί που σήκωσαν τα μεγαλύτερα τρόπαια με τις Εθνικές τους ομάδες, δύο εμβληματικές μορφές του ευρωπαϊκού ποδοσφαίρου και μία ξεχωριστή συνάντηση στη Θεσσαλονίκη.