Η Ήβη Αδάμου πέρασε μερικές μέρες στη Σαντορίνη, με τον Μιχάλη Κουινέλη και την κόρη τους. Κατά τη διάρκεια των διακοπών τους στο νησί, η τραγουδίστρια μοιράστηκε μερικές φωτογραφίες τόσο με το παιδί της, όσο και με τον σύντροφό της.
Το βράδυ της Δευτέρας 5 Αυγούστου, επέστρεψε στο Instagram με στιγμιότυπα από βραδινή τους έξοδο, για την οποία επέλεξε ένα μίνι φόρεμα με μακριά μανίκια σε γαλάζια απόχρωση.
Λίγες μέρες πριν, την Πέμπτη 26 Ιουλίου, η Ήβη Αδάμου πόζαρε από το νησί, μαζί με την κόρη της. Μητέρα και κόρη φωτογραφήθηκαν με την πλάτη γυρισμένη στην κάμερα και αγναντεύουν το τοπίο μέσα από την πισίνα του ξενοδοχείου που μένουν στα Φηρά, ενώ σχηματίζουν καρδιές με τα χέρια τους.
Το πρωί της επομένης, έστειλε την καλημέρα της στους διαδικτυακούς της φίλους, με φωτογραφίες και πάλι μέσα από την πισίνα, λίγο αφού είχε κάνει τις πρώτες βουτιές της μέρας.
Φορώντας το μπικίνι της, η τραγουδίστρια πόζαρε από την άκρη της πισίνας στο ξενοδοχείο, με θέα τη θάλασσα του νησιού, ενώ έβγαλε και ένα selfie στιγμιότυπό της, που ποζάρει άβαφη.
Ο Πανελλήνιος Διαγωνισμός STEM 2026 , με στρατηγικό συνεργάτη την COSMOTE TELEKOM για 12η συνεχή χρονιά, ανέδειξε πώς η νέα γενιά αξιοποιεί την τεχνητή νοημοσύνη για να δώσει λύσεις με κοινωνικό αποτύπωμα.
ΔΕΗ Tour of Hellas 2026: Εντυπωσιακή αγωνιστική διαδρομή μέσα από 863,8 χιλιόμετρα και 5 περιφέρειες της χώρας - Δράσεις για το ποδήλατο σε όλες τις μορφές του για μικρούς και μεγάλους με το ΔΕΗ Power Up The Race
Η φαρμακευτική καινοτομία δεν αποτελεί επιλογή πολιτικής, αποτελεί δικαίωμα των ασθενών και βασική προϋπόθεση για τη βιωσιμότητα κάθε σύγχρονου συστήματος υγείας. Και σήμερα, στην Ελλάδα, αυτό το δικαίωμα δοκιμάζεται στην πράξη.