Η Χριστίνα Κοντοβάπέρασε από διάφορα ελληνικά νησιά και απόλαυσε τον ήλιο και τη θάλασσα στην αρχή του καλοκαιριού και τώρα αποφάσισε να κάνει ένα ταξίδι στο εξωτερικό.
Μετά τις καλοκαιρινές διακοπές της στη Νάξο με την κόρη της, Ada, η σχεδιάστρια μόδας βρίσκεται εδώ και λίγες ημέρες στην Κοπεγχάγη.
Η Χριστίνα Κοντοβά μοιράστηκε στιγμές από την παραμονής της στη Κοπεγχάγη, όπου δοκίμασε την τοπική κουζίνα και εξερεύνησε την πρωτεύουσα της Δανίας.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
Με προνομιακές εκπτώσεις και αποκλειστικά οφέλη σε προηγμένα ψηφιακά εργαλεία και λύσεις συνδεσιμότητας, το MagentaONE Business της COSMOTE TELEKOM προσφέρει ουσιαστική αξία στις επιχειρήσεις.