Την Τετάρτη, η 60χρονη έδειξε τις ικανότητές της στο μόντελινγκ στο Instagram, καθώς μοιράστηκε λήψεις από μια πρόσφατη φωτογράφιση εμπνευσμένη από την αισθητική της pank της δεκαετίας του '80 με το περιοδικό «Sorbet».
«Ροκ σταρ για μια μέρα.... Σε ευχαριστώ περιοδικό Sorbet», έγραψε στη λεζάντα της ανάρτησης, προτού δώσει τα εύσημα σε όλους όσους συμμετείχαν στο πρότζεκτ, συμπεριλαμβανομένου του φωτογράφου, Γκεργκ Σουέλς.
Στις φωτογραφίες, η Χαντίντ εμπνέεται από τραγουδίστριες όπως η Μαντόνα και ο Μπίλι Άιντολ, ποζάροντας με ένα μικρόφωνο και φορώντας διάφορα τολμηρά ρούχα, όπως διχτυωτά καλσόν και κορμάκια και ένα δερμάτινο γιλέκο.
Φυσικά, η κόρη της, Τζίτζι, δεν έλειψε να σχολιάσει την ανάρτηση,γράφοντας: «Τρομερό!».
Κλείσιμο
Πέρυσι, η ίδια η Τζίτζι έδωσε τα εύσημα για την επιτυχημένη καριέρα της στη μητέρα της, λέγοντας στους «London's Times» ότι αναγνωρίζει ότι έχει επωφεληθεί από τον νεποτισμό.
Το επαγγελματικό τμήμα της LG Electronics Hellas παρουσίασε το B2B όραμά του για το 2030 και την ανακαινισμένη B2B Academy, επιβεβαιώνοντας τη στρατηγική του δέσμευση στην εκπαίδευση, την τεχνολογική καινοτομία και την ανάπτυξη ολοκληρωμένων επαγγελματικών λύσεων.
Πρόκειται για έναν εξειδικευμένο ψηφιακό ακαδημαϊκό βοηθό, σχεδιασμένο να συνομιλεί με τον φοιτητή φυσικά, να κατανοεί τις απορίες του και να τον καθοδηγεί στη μελέτη του.