Ο Τρύφωνας Σαμαράς ανέβασε μια φωτογραφία από τα παλιά στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτήν, ο γνωστός κομμωτής ποζάρει με την Αλίκη Βουγιουκλάκη. Ο ίδιος είναι ντυμένος στα μαύρα, ενώ η «εθνική σταρ» φοράει και εκείνη ένα μαύρο σακάκι με άσπρο γιακά και ένα ασπρόμαυρο μαντήλι στον λαιμό. Αυτό που τραβάει την προσοχή, όμως, είναι το κοντό μαλλί της ηθοποιού.
«Το πιο λαμπρό Αστέρι. Τι τιμή που έκανα τα μαλλιά σου αγαπημένη μου. Θα σε θυμάμαι για πάντα», έγραψε στη λεζάντα ο Τρύφωνας Σαμαράς.
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας