Την ομορφότερη περίοδο της ζωής της βιώνει η Ελισάβετ Σπανού.
Η τραγουδίστρια πριν από 2 μήνες έφερε στον κόσμο το πρώτο της παιδάκι, ένα κοριτσάκι. Από τότε μοιράζεται μερικές φορές στα κοινωνικά δίκτυα στιγμιότυπα της κόρης της.
Σε story που ανέβασε η Ελισάβετ Σπανού στον λογαριασμό της στο Instagram, ποζάρει με την κόρη της ξαπλωμένη στην αγκαλιά της και γράφει: «2 μήνες μαζί. 3.456.792 αγκαλιές, 8.562.984 φιλιά, 180 ώρες ύπνου, 360 ώρες θηλασμού, 6 ώρες κλάματα, 50 χλμ. περπάτημα μέσα στο σπίτι, 120 ώρες τραγούδι και πολύ, πολύ, πολύ αγάπη!!!».
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.
H εταιρεία αξιοποιεί την ενέργεια των ανθρώπων της, τη δυναμική του αθλητισμού και τη δύναμη της τεχνολογίας με στόχο την ενίσχυση της συμμετοχής, της συμπερίληψης και της αλληλεγγύης.
Σχολές και τμήματα, φιλοσοφία και προτεραιότητες, δυνατότητες και προοπτικές που συναποτελούν το ακαδημαϊκό οικοδόμημα του UNIC Athens και δίνουν το στίγμα του στη νέα, λαμπρή και συναρπαστική εποχή γνώσης.