Ο Χάρης Ρώμας ρωτήθηκε σε συνέντευξή του σχετικά με πρόσφατο σχόλιο του Βλαδίμηρου Κυριακίδη, που υποστήριξε ότι κακώς ορισμένοι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική.
Μέσα από την εκπομπή «Summer's Cool» ο Χάρης Ρώμας τόνισε ότι αν και είναι ένας από τους ανθρώπους του χώρου που αγαπάει, «πρέπει να τον βάλει στη θέση του» ως προς αυτό που είπε, το οποίο χαρακτήρισε λαϊκισμό.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d321gjqw5nk1)
Πιο αναλυτικά, ο ηθοποιός δήλωσε: «Καλλιτέχνες όπως ο Βλαδίμηρος Κυριακίδης που σε μια ατυχή δήλωση είπε ότι κακώς οι ηθοποιοί ασχολούνται με την πολιτική, πιθανώς κρίνοντας από τον εαυτό σου να θεωρείς ότι δεν έχουν να προσφέρουν τίποτα, πιθανώς εκείνος δεν έχει να προσφέρει τίποτα, γιατί δεν μπορεί μέσα από τον τρόπο που λειτουργεί. Τον αγαπώ, όμως πρέπει να τον βάλω στη θέση του, γιατί αυτό είναι λαϊκισμός. Με μεγάλη ευκολία κερδίζεις εσύ μια θετική άποψη για την πάρτη σου, ενοχοποιώντας συναδέλφους σου, οι οποίοι έχουν ιδρώσει».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.