Όπως διευκρίνισε θα μπορούσε να υλοποιηθεί με έναν τρόπο αναζήτησης «πού πήγαν οι Pink Floyd μετά;». «Αυτό που πρέπει να κάνουμε είναι να έχουμε μια κατάσταση Τεχνητής Νοημοσύνης στην οποία ο Ντέιβιντ και ο Ρότζερ γίνονται ξανά φίλοι», συνέχισε, προσθέτοντας: «Θα μπορούσαμε να είμαστε σαν τους ABBA μέχρι να τελειώσουμε με αυτό».
Μίλησε επίσης για τη διαμάχη μεταξύ του Ντέιβιντ Γκίλμουρ και του Ρότζερ Γουότερς, εκφράζοντας απογοήτευση που είχε επισκιάσει το συγκρότημα: «Σε μια καριέρα 55 ετών, το μεγαλύτερο μέρος από αυτή ήταν πολύ διασκεδαστικό. Είχαμε το τεράστιο προνόμιο να είμαστε σε ένα επιτυχημένο συγκρότημα και να περιοδεύουμε στον κόσμο και να κάνουμε παρέα με πραγματικά ενδιαφέροντες ανθρώπους. Είναι μια χρυσή κάρτα για να γνωρίσεις κάθε είδους αγαπημένους αθλητές και ηθοποιούς».
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.
Είτε είστε φανατικοί του camping είτε σκέφτεστε να το δοκιμάσετε για πρώτη φορά, το Simos Camping προσφέρει τις ιδανικές συνθήκες για να ανακαλύψετε έναν διαφορετικό τρόπο διακοπών. Με σύγχρονες εγκαταστάσεις, υψηλό επίπεδο οργάνωσης και όλες τις απαραίτητες παροχές.