Ο Σαμ Σμιθ αποκάλυψε την έμπνευση πίσω από την παλιά του επιτυχία, «Not in That Way» που κυκλοφόρησε το 2014.
Όπως έγραψε στο Instagram ο τραγουδιστής, κάποτε ερωτεύτηκε έναν άντρα, ο οποίος όμως δεν ήταν ομοφυλόφιλος. Έτσι, ο άντρας αυτός δεν μπόρεσε να τον αγαπήσει «με αυτόν τον τρόπο» όπως αναφέρεται στον τίτλο του κομματιού.
Στην ίδια ανάρτηση, ο Σμιθ εξέφρασε την ευγνωμοσύνη του στον παραγωγό, Φρέιζερ Τ. Σμιθ, που τον βοήθησε ως ένα «φοβισμένο ομοφυλόφιλο παιδί» τότε, να αισθανθεί ότι μπορεί να εκφραστεί ελεύθερα.
Πιο αναλυτικά, ανέβασε παλιές του φωτογραφίες από την περίοδο που κυκλοφόρησε το κομμάτι και έγραψε:
«Θα έλεγα ότι αυτό το τραγούδι είναι το πιο μελαγχολικό και αγνό κομμάτι του άλμπουμ, In The Lonely Hour. Γράφτηκε από εμένα και τον Φρέιζερ Τ. Σμιθ. Ο Φρέιζερ μου έδωσε τη δυνατότητα, ως 22χρονο φοβισμένο ομοφυλόφιλο παιδί, να αισθάνομαι τόσο ασφαλής για να εκφραστώ. Αυτό το τραγούδι με έκανε να συμβιβαστώ με την πραγματικότητα της αγάπης μου. Ο άντρας που αγαπούσα δεν ήταν ομοφυλόφιλος και δεν ήταν σε θέση να με αγαπήσει με "αυτόν τον τρόπο", αλλά αυτό δεν με εμπόδισε να τον αγαπήσω. Σπαρακτικά πράγματα και διαολεμένα δραματικά».
Πολύ υψηλή φωτοπροστασία, ενίσχυση του skin barrier και υψηλή ανεκτικότητα για καθημερινή χρήση, κάθε εποχή του χρόνου, από τη νέα Luxurious SunCare SKIN BARRIER PROTECTION SPF50
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.
Το Ploom* διοργάνωσε μια βραδιά γεμάτη διαδραστικές δράσεις, εντυπωσιακά visuals και δυνατές μουσικές στιγμές, που μετέτρεψε το κέντρο της Αθήνας σε έναν πολυαισθητηριακό προορισμό.