Το ζευγάρι, που έχει πολλά χρόνια σχέση και απέκτησε την κόρη του το 2018, πόζαρε για μαι φωτογραφία στο τέλος της βραδιάς.
Σε ανάρτηση που έκανε την Τρίτη, η τραγουδίστρια έδωσε ένα φιλί στο μάγουλο του καλλιτέχνη συντρόφου της. Σε άλλα στιγμιότυπα, πόζαρε μόνη της φορώντας ένα εντυπωσιακό oversized παντελόνι και έναν λευκό κορσέ.
«Στιγμιότυπα από τη τη βραδιά», έγραψε η Ήβη Αδάμου στη λεζάντα της ανάρτησης.
Σε τριάντα χρόνια οι μηχανές θα σκέφτονται για μας, θα μας φέρνουν κοντά στους δικούς μας και θα μιλάνε όπως εμείς. Το μόνο που θα μένει «μοναδικό», γι’ αυτό θα είναι και ακριβό, θα είναι να ξέρεις πως απέναντί σου κάθεται, στ' αλήθεια, ένας άνθρωπος.
Η ιστορία ενός εκπαιδευτικού θεσμού που συνδέει ευρηματικά τα παιδιά με την τεχνολογία και την καινοτομία και αποτελεί μια οργανωμένη πλατφόρμα δημιουργικής σκέψης που εξάγει την ελληνική ρομποτική στον κόσμο.