Προκειμένου να ευχηθεί και στους δύο, η Χριστίνα Παππά δημοσίευσε δύο φωτογραφίες της μαζί τους στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram και στη λεζάντα της ανάρτησής της έγραψε μερικά λόγια για εκείνους.
Αρχικά, τόνισε πως το πιο σημαντικό δώρο που έχει λάβει στη ζωή της είναι η γέννηση του γιου της. Συγκεκριμένα, έγραψε: «Σαν γυναίκα, νιώθω ότι το πιο σημαντικό δώρο που έχω κάνει στη ζωή μου είναι η γέννηση του γιου μου».
Συνέχισε προσθέτοντας: «Νιώθω τόσο υπερήφανη μητέρα, νιώθω τόση αγάπη και κάθε μέρα παίρνω δύναμη. Ζητώ από την Παναγία να με έχει καλά, να είμαι πάντα δίπλα του. Δημήτρη μου, χρόνια πολλά, υγεία, ευλογία, τύχη! Άννα μου, χρόνια πολλά. Να σας χαίρομαι. Να χαίρεστε την κόρη σας. Σας αγαπώ άπειρα. Χρόνια σας πολλά».
Η εταιρεία υλοποιεί μακροχρόνια και πολυβραβευμένα προγράμματα κοινωνικής συνεισφοράς, με μετρήσιμα αποτελέσματα που συμβάλλουν ουσιαστικά στη βελτίωση της ποιότητας ζωής των πολιτών