Μελέτης Ηλίας για τον πατέρα του: Όταν του είπα ότι θέλω να γίνω ηθοποιός μου είπε «κάνε κάτι που θα μπορώ να σε βοηθήσω με τις γνωριμίες μου»
Ο ηθοποιός περιέγραψε την αντίδραση των γονέων του στην απόφασή του να ασχοληθεί με την υποκριτική
O Μελέτης Ηλίας μίλησε για τη σχέση του με τους γονείς του και την αντίδρασή τους όταν τους εκμυστηρεύτηκε ότι θέλει να γίνει ηθοποιός.
Ο ηθοποιός ήταν καλεσμένος στις «Στιγμές», το βράδυ της Δεύτερας 15 Ιουλίου.
«Οι γονείς μου ήταν πολύ άνετοι. Ως μοναχοπαίδι δεν είχα τα κακά του κακομαθημένου παιδιού, αλλά από την άλλη δεν είχα εκ των πραγμάτων και τις παροχές που θα μπορούσε να έχει ένα παιδί. Θέλω να πω ότι με δυσκολίες και με πολύ μόχθο με μεγάλωσαν έτσι όπως έπρεπε», ανέφερε ο Μελέτης Ηλίας και πρόσθεσε:
«Ουσιαστικά στην κρίσιμη ηλικία με το τι θα ασχοληθώ ήταν πολύ ανοιχτοί στο οτιδήποτε. Όταν τους είπα ότι θα γίνω ηθοποιός, πέρα από το αρχικό σοκ που ουσιαστικά δεν ήξεραν πως να χειριστούν το άγνωστο… Γιατί ο πατέρας μου μού είπε: "Ρε παιδί μου κάνε κάτι που θα μπορώ να σε βοηθήσω κι εγώ με τις γνωριμίες μου". Πέρα από αυτή τη δύσκολη κατάσταση μού είπε: "Εντάξει, αν το θέλεις τόσο πολύ δοκίμασέ το. Απλά να ξέρεις ότι αν δεις κάποια στιγμή ότι δεν τραβάει, στρίψε για κάπου αλλού". Και πάντα το είχα αυτό μέσα στο μυαλό μου ότι να δω ότι δεν τραβάει, θα κάνω κάτι άλλο».
Πολλές από τις αλλαγές που συνοδεύουν την εμμηνόπαυση υποτιμώνται ή μένουν χωρίς φροντίδα, παρότι μπορούν να επηρεάσουν την ποιότητα ζωής, τις σχέσεις και την καθημερινότητα.
Πώς η τεχνητή νοημοσύνη θα μας πάρει πρώτα το βαρετό, μετά ότι είναι «ρουτίνα» και στο τέλος την ίδια την ανάγκη για δουλειά και γιατί αυτό μπορεί να είναι το καλύτερο πράγμα που μας συνέβη εδώ και χιλιάδες χρόνια. Ή μήπως όχι;
Στο πιο κοσμοπολίτικο νησί των Σποράδων, που ξεχωρίζει για τις καταγάλανες παραλίες και τα καταπράσινα πευκοδάση συνεχίστηκε στις αρχές του Φθινοπώρου (7 - 9 Σεπτεμβρίου) το πρόγραμμα Plastic Free Greece, με παράκτιους και υποθαλάσσιους καθαρισμούς που αποδείχτηκαν εξαιρετικά αποδοτικοί.