Ο Τζόνι Ντεπ βγαίνει τελευταία, με το μοντέλο από τη Ρωσία, Γιούλια Βλάσοβα.
Ο σταρ των «Πειρατών της Καραϊβικής» προχώρησε σε ένα νέο ειδύλλιο, δύο χρόνια μετά τη δικαστική διαμάχη με την Άμπερ Χερντ, όπως αποκαλύπτει η DailyMail.
Johnny Depp's new girlfriend REVEALED: Actor dating 28-year-old Russian beautician and model Yulia Vlasova - two years after Amber Heard defamation trial https://t.co/PyNOyGkanI
— Daily Mail Celebrity (@DailyMailCeleb) July 15, 2024
Ο 61χρονος Χολιγουντιανός ηθοποιός εθεάθη σε δημόσια εμφάνισή του με το 28χρονο μοντέλο, με εκείνη να δημοσιεύει επίσης, μια κοινή τους φωτογραφία στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram.
Σε αυτή, ο Τζόνι Ντεπ φαίνεται να τη φιλάει στο μάγουλο, ενώ εκείνη στέλνει ένα φιλί στην κάμερα.
Πηγές από το περιβάλλον του ηθοποιού επιβεβαίωσαν στη DailyMail ότι οι δυο τους έχουν σχέση, η οποία όμως δεν είναι σοβαρή, αφού βλέπουν περιστασιακά ο ένας τον άλλο τα τελευταία δύο χρόνια.
Το μοντέλο ζει μόνιμα στην Πράγα, όπου και δραστηριοποιείται επαγγελματικά, αφού διατηρεί εκεί στούντιο ομορφιάς.
Κλείσιμο
Συναντήθηκε για πρώτη φορά με τον Τζόνι Ντεπ στο 55ο Διεθνές Φεστιβάλ Κινηματογράφου του Κάρλοβι Βάρι τον Αύγουστο του 2021, σύμφωνα με πηγές.
Αν και η ίδια έχει δημοσιεύσει στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram αρκετά στιγμιότυπα από τις συναντήσεις τους κι ενώ έχει γράψει δημόσια για αυτόν πως είναι «ένας άνδρας εξαιρετικά ταλαντούχος κι ένας άνθρωπος που εμπνέει τους άλλους», ο Τζόνι Ντεπ από τη μεριά του δεν έχει κάνει καμία δήλωση για τον δεσμό τους.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος μας συνδέει καθημερινά με μικρούς παραγωγούς από όλη την Ελλάδα – Πού θα βρούμε γαλακτοκομικά φτιαγμένα με ντόπιο, φρέσκο γάλα και πολλή φροντίδα.