Ο Λίαμ Χέμσγουορθ επέλεξε για άλλη μια φορά το νησί της Μυκόνου για τις καλοκαιρινές διακοπές του.
Ο διάσημος ηθοποιός βρέθηκε με τον αδελφό του, Λουκ, τη σύντροφό του, Γκαμπριέλα Μπρουκς και φίλους σε εστιατόριο του νησιού.
Βίντεο ανέβασε φίλος του Αυστραλού σταρ στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, όπου φαίνονται να τρώνε και να απολαμβάνουν στιγμές χαλάρωσης.
Δείτε τα βίντεο
H αγάπη του ηθοποιού για την Ελλάδα είναι μεγάλη και την έχει εκφράσει και δημόσια. Στα μέσα Ιουνίου ο Χέμσγουορθ μοιράστηκε με τους 12,3 εκατ. ακόλουθούς του, κάποιες φωτογραφίες του από την Ελλάδα, γράφοντας στη λεζάντα: «Ελλάδα, τι υπέροχο μέρος».
Νωρίτερα τον Ιούνιο, ο Χέμσγουορθ είχε επίσης παρευρεθεί στη συναυλία των Coldplay στο ΟΑΚΑ μαζί με τον Τζο Τζόνας, τον Λουκ Έβανς και την Κάιλι Μινόγκ.
Σε μια νέα στρατηγική κίνηση που διευρύνει την παραγωγική της βάση και ενισχύει την παρουσία της στους τομείς της στεγανοποίησης και των έργων υποδομής, η ISOMAT εντάσσει στον Όμιλο το καταξιωμένο ελληνικό brand ESHA, μέσω της νεοσύστατης θυγατρικής ISOMAT BITUMEN.
Η Toyota εξελίσσεται εδώ και 6 δεκαετίες μαζί με την ελληνική αγορά και τις ανάγκες των οδηγών, διαμορφώνοντας παράλληλα τη δική της πρόταση για το μέλλον της βιώσιμης αυτοκίνησης.
Πώς η AI αλλάζει τον τρόπο με τον οποίο οι μαθητές μελετούν και προετοιμάζονται για τις εξετάσεις, με τον εκπαιδευτικό να παραμένει ο καθοριστικός παράγοντας της μαθησιακής εμπειρίας