Όπως αναφέρει το Puck, η Μέριλ Στριπ και η Έμιλι Μπλαντ έχουν ήδη υπογράψει για να επιστρέψουν. Επίσης, η σεναριογράφος της αρχικής ταινίας, Αλίν Μπρος ΜακΚίνα, αναμένεται να επανέλθει για να γράψει το νέο σενάριο, το οποίο φέρεται να ακολουθεί την Mιράντα Πρίσλι κοντά στο τέλος της καριέρας της και αντιμέτωπη με την παρακμή των παραδοσιακών περιοδικών. Στην προσπάθεια να βρει λύση καταφεύγει στην παλιά της βοηθό Έμιλι Τσάρλτον (Μπλαντ), η οποία είναι πλέον μια ισχυρή διευθύντρια σε έναν όμιλο πολυτελείας.
Σύμφωνα με το Deadline και ο αρχικός σκηνοθέτης, Ντέιβιντ Φράνκελ, βρίσκεται σε συζητήσεις για να επιστρέψει.
Σημειώνεται ότι η αρχική ταινία η οποία ήταν βασισμένη στο ομώνυμο μυθιστόρημα της Λόρεν Βάισμπεργκερ του 2003 σημείωσε τεράστια εμπορική επιτυχία κερδίζοντας 326 εκατομμύρια δολάρια στο παγκόσμιο box office, ενώ η Μέριλ Στριπ ήταν υποψήφια για Όσκαρ και Χρυσή Σφαίρα για τη μοναδική της ερμηνεία.
Η θέση σου στο Final Four της EuroLeague σε περιμένει. Πώς; Διαβάζεις τη συνέχεια και… φεύγεις για το κορυφαίο μπασκετικό τριήμερο της Ευρώπης με δύο ΔΙΠΛΑ εισιτήρια!
Παραμένοντας πιστή στις περιβαλλοντικές της δεσμεύσεις για μείωση του ανθρακικού της αποτυπώματος, η ΔΕΗ συμμετέχει και φέτος στην Παγκόσμια Ημέρα της Γης
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»