ΗΆννα Φλωρινιώτη έκανε μια ανάρτηση στα social media, καθώς σαν σήμερα ο αδερφός της, Νίκοςθα γιόρταζε τα γενέθλιά του.
Ο τραγουδιστής έφυγε από τη ζωή σε ηλικία 39 ετών, μετά από σκληρή μάχη που έδωσε με τον καρκίνο.
Στον προσωπικό της λογαριασμό στο Instagram, η Άννα Φλωρινιώτη δημοσίευσε μια κοινή τους φωτογραφία και κάτω από αυτή, εξέφρασε τα συναισθήματά της.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Λατρεία μου, και τι δεν θα έδινα σήμερα στα γενέθλιά σου να ήσουν εδώ να τα γιορτάζαμε μαζί όπως πάντα. Ποτέ τίποτα πια δεν θα είναι το ίδιο. Ήμουν πολύ ευτυχισμένη για να κρατήσει για πάντα φαίνεται».
Σε πρόσφατες δηλώσεις της στην εκπομπή «Πρωινό ΣουΣού», είχε πει: «Περνάμε τις πιο δύσκολες στιγμές της ζωής μας. Έχουμε περάσει πάρα πολλά και δεν είναι τώρα μόνο. Έχουμε πολύ καιρό που περνάμε μόνο άσχημες καταστάσεις. Από την αρχή της αρρώστιας και του μπαμπά και του Νίκου είμαστε μέσα στα νοσοκομεία και έχουμε τραβήξει μεγάλο γολγοθά και η καθημερινότητά μας είναι ένα μαρτύριο πλέον».
Τέλος, επιβεβαίωσε πως μαζί με τη μητέρα της συνεχίζουν να κυνηγούν νομικά την υπόθεση του Νίκου Φλωρινιώτη, καθώς σύμφωνα με τις ίδιες ο θάνατός του μπορεί να οφείλεται σε ιατρικό λάθος.
Στη νέα της καμπάνια, η MISKO εμπνέεται από τις μικρές στιγμές της καθημερινότητας όπου οι άνθρωποι, παρά τις διαφορές τους, βρίσκουν τρόπους να συνδεθούν γύρω από ένα πιάτο ζυμαρικών. Ένα δέσιμο που γίνεται και τίτλος της: «Όλη η νοστιμιά είναι στο δέσιμο»
Με μια τεράστια γκάμα εξειδικευμένων προϊόντων που εκτείνεται σε 24 βασικές σειρές, η Mapei Hellas δεν προσφέρει απλώς χημικά και δομικά προϊόντα για την κατασκευή. Προσφέρει τη βεβαιότητα ότι το έργο σας θα ολοκληρωθεί σωστά και θα αντέξει στον χρόνο.
Η Groupama Ασφαλιστική μετατρέπει τη σύγχρονη ασφάλιση αυτοκινήτου σε ένα δυναμικό εργαλείο προστασίας, που ακολουθεί τον ρυθμό της καθημερινότητας και τις πραγματικές ανάγκες κάθε οδηγού.