Λίγο καιρό αφού τελείωσε το Survivor, ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του.
Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Ρόδο, μαζί με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, με την οποία έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλάκαι την κόρη τους.
Ο ίδιος συνήθως, προτιμά να κρατά την προσωπική κι οικογενειακή του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της αγαπημένης του.
Στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παρουσιαστής φωτογράφισε την σύντροφό του, ενώ κοιτά χαμογελαστή τον φακό. «Χαρούμενη», έγραψε.
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.