Λίγο καιρό αφού τελείωσε το Survivor, ο Γιώργος Λιανός απολαμβάνει τις καλοκαιρινές του διακοπές με την οικογένειά του.
Ο παρουσιαστής του ΣΚΑΪ βρίσκεται αυτή την περίοδο στη Ρόδο, μαζί με την σύντροφό του, Κωνσταντίνα Καραλέξη, με την οποία έχει κάνει σύμφωνο συμβίωσης, αλλάκαι την κόρη τους.
Ο ίδιος συνήθως, προτιμά να κρατά την προσωπική κι οικογενειακή του ζωή, μακριά από τα φώτα της δημοσιότητας. Αυτή τη φορά ωστόσο, θέλησε να μοιραστεί με τους διαδικτυακούς του φίλους μια φωτογραφία της αγαπημένης του.
Στο story που δημοσίευσε στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram ο παρουσιαστής φωτογράφισε την σύντροφό του, ενώ κοιτά χαμογελαστή τον φακό. «Χαρούμενη», έγραψε.
Ένα παλιό αυτοκίνητο που δεν χρησιμοποιείται πλέον μπορεί να συνεχίσει να κοστίζει, ακόμη κι όταν παραμένει ακινητοποιημένο. Η απόσυρση αυτοκινήτου, όμως, μπορεί να είναι μια εξαιρετικά απλή, γρήγορη και οικονομικά αποδοτική διαδικασία.
Υπάρχουν ερωτήσεις που πολλοί γονείς κάνουν ψιθυριστά. Και άλλες που δεν κάνουν ποτέ. Όχι γιατί δεν τους απασχολούν. Αλλά γιατί φοβούνται ότι η απάντηση μπορεί να τους γεμίσει ενοχές.
Η πρωτοβουλία εντάσσεται στο όραμα της LAMDA Development για ένα The Ellinikon ανοιχτό σε όλους, όπου η ισότιμη συμμετοχή και η προσβασιμότητα αποτελούν βασικά στοιχεία της καθημερινής εμπειρίας.