Ο κομμωτής και ο σχεδιαστής μόδας εθεάθησαν να διασκεδάζουν σε θάλασσα του νησιού πριν μερικές ημέρες, καθώς ο φωτογραφικός φακός απαθανάτισε τους δύο φίλους να παίζουν με το νερό. Στα στιγμιότυπα, ο Τρύφωνας Σαμαράς προσπαθεί να βρέξει τον φίλο του και οι δυο ξεσπούν σε γέλια.
Δείτε τις φωτογραφίες
Οι δύο άντρες είναι φίλοι εδώ και πάρα πολλά χρόνια κι όταν τους το επιτρέπουν οι επαγγελματικές τους υποχρεώσεις επισκέπτονται παρέα τη Μύκονο, μεταξύ άλλων προορισμών.
Ο Τρύφωνας Σαμαράς μάλιστα, είχε κάνει αρκετές guest εμφανίσεις στα fashion shows του Βασίλειου Κωστέτσου τη δεκατία των 90s.
Το ερευνητικό πρόγραμμα του UNIC Athens μετατρέπει το campus του Ελληνικού σε ένα ζωντανό πεδίο έρευνας, όπου Τεχνητή Νοημοσύνη, Βιοτεχνολογία και βιολογικά δεδομένα συναντώνται, ανοίγοντας νέους δρόμους για την υγεία, την ευημερία και φυσικά, την επιστήμη.
Με την ασυναγώνιστη εμπειρία της, η Avis έχει καταφέρει να δημιουργήσει ένα ολοκληρωμένο ψηφιακό οικοσύστημα που καθιστά το leasing μια πανεύκολη, ταχύτατη και απολαυστική εμπειρία που δίνει στους οδηγούς ολοένα περισσότερα.