Δημήτρης Κόκοτας: Συνεχίζει τη μάχη του και παλεύει με επιπλοκές που είχε από την αρχή
Η ενημέρωση της Ματίνας Παγώνη για τον τραγουδιστή που παραμένει στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας και η δήλωση της αδερφής του
Ο Δημήτρης Κόκοτας θα χρειαστεί να μείνει για αρκετό καιρό ακόμη στη Μονάδα Αυξημένης Φροντίδας στο νοσοκομείο, αφού η κατάσταση της υγείας του, αν και σταθερή, δεν έχει επανέλθει μετά το έμφραγμα που υπέστη.
Μέσω του «Super Κατερίνα» τόσο η αδερφή του, όσο και η Ματίνα Παγώνη, μίλησαν για τον τραγουδιστή. Πρώτα, η πρόεδρος της ΕΙΝΑΠ, επισήμανε ότι ο Δημήτρης Κόκοτας «παλεύει κάποιες επιπλοκές».
Δείτε τo βίντεο
Glomex Player(eexbs1jkdkewvzn, v-d2hfp3792c8x)
«Η κατάστασή του είναι σταθερή, από την αρχή είχε κάποιες επιπλοκές της οποίες παλεύει μαζί με την ιατρική ομάδα. Συνεχίζει να γίνεται έλεγχος. Η οικογένειά του τον βλέπει πολύ περισσότερες ώρες και αυτό είανι καλό. Θα συνεχίσει να δίνει τη μάχη του. Χρειάζεται ακόμη αρκετός χρόνος. Πιστεύω ότι από Σεπτέμβρη τα πράγματα θα είναι καλύτερα» ανέφερε.
Αργότερα, η Έλλη Κόκοτα μίλησε στην ίδια εκπομπή και επιβεβαίωσε ότι ο αδερφός της θα χρειαστεί να παραμείνει στη ΜΑΦ για πολύ ακόμη.
«Θα παραμείνει για αρκετό καιρό οπότε θα περιμένουμε και θα ευχόμαστε να πάει καλύτερα. Πηγαίνω κάθε μέρα να τον βλέπω. Η ανιψιά μου περιμένει τον μπαμπά της» δήλωσε η αδερφή του Δημήτρη Κόκοτα.
Για 17η χρονιά το Stelios Philanthropic Foundation και ο ιδρυτής του, Sir Στέλιος Χατζηιωάννου, επιβραβεύουν νέους επιχειρηματίες με καινοτόμες και δυναμικές επιχειρήσεις.
Τα ηλεκτρικά πατίνια έχουν μπει για τα καλά στην καθημερινότητα των πόλεων. Για πολλούς αποτελούν έναν εύκολο και γρήγορο τρόπο μετακίνησης, ειδικά για μικρές αποστάσεις στο κέντρο ή για τις καθημερινές διαδρομές προς τη δουλειά.
Με το Outdoor Cooking ecosystem, η Miele επαναπροσδιορίζει την εμπειρία της σύγχρονης φιλοξενίας, μεταφέροντας την premium κουζίνα στον εξωτερικό χώρο του σπιτιού