Η Υρώ Μανέ μίλησε για τη σύγχρονη τηλεόραση, τα κανάλια και τις σειρές που προβάλλουν.
Η ηθοποιός βρέθηκε καλεσμένη στην εκπομπή «Στούντιο 4» και αρχικά, μίλησε για τις κωμωδίες.
«Μου φαίνεται λίγο παράξενο που έχουν περιοριστεί οι κωμωδίες στην τηλεόραση, σε μία τόσο δύσκολη περίοδο που ζούμε κοινωνικά και πολιτικά, από όλες τις συνθήκες και ο κόσμος την έχει ανάγκη», είπε χαρακτηριστικά.
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2g0xc6irfvd)
Στη συνέχεια, πρόσθεσε: «Ο κόσμος έχει ανάγκη να γελάσει και μου κάνει εντύπωση, γιατί το λέει και ο κόσμος, το ζητάει. "Γιατί δεν βλέπουμε κωμωδίες;" μου λένε οι άνθρωποι και στο θέατρο μου το μετέφεραν αυτό».
Όπως είπε αργότερα, τα κανάλια βλέποντας ότι οι δραματικές σειρές σημειώνουν επιτυχία, ακολούθησαν την «πεπατημένη».
«Νομίζω ότι τα κανάλια πηγαίνουν πάντα με την πεπατημένη. Είδαν ότι έκαναν επιτυχία κάποιες δραματικές σειρές και είπαν όλοι "αυτό είναι το τυχερό μας, εδώ θα πάμε". Ό,τι υπάρχει εποχής, δράμα, βάρος στην ψυχή και κλάμα ατελεύτητο, θα πάμε και θα το βάλουμε στις οθόνες», σημείωσε.
Τέλος, συμπλήρωσε: «Νομίζω ότι επειδή τα "Σύνορα" και κάποιες άλλες κωμικές σειρές είχαν μια αναλαμπή γέλωτος στην ελληνική τηλεόραση και ο κόσμος με έναν τρόπο, τις αγκάλιασε, τώρα θα δούμε ότι τον χειμώνα θα παίξουν και κάποιες κωμωδίες».
Στο IST College, η καλλιέργεια των ταλέντων, η ενθάρρυνση της ανεξάρτητης σκέψης και η δημιουργικότητα δίνουν στους φοιτητές και τις φοιτήτριες τα εφόδια για την μελλοντική επαγγελματική τους πορεία στον σύγχρονο κόσμο.
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στην εποχή των συνδυαστικών προγραμμάτων, οι καταναλωτές δεν αναζητούν απλώς χαμηλότερες χρεώσεις, αλλά ολοκληρωμένες προτάσεις που βελτιώνουν την καθημερινότητα και τους κάνουν να νιώθουν ότι βρίσκονται στο επίκεντρο της εξυπηρέτησης.