Ο ηθοποιός ανέβηκε σε ένα σημείο στη σκηνή και τραγούδησε αγκαλιά με τον φίλο του το «Δώδεκα» της Άννας Βίσση.
Το μεσημέρι της Τετάρτης, ο Αντίνοος Αλμπάνης δημοσίευσε το σχετικό απόσπασμα με ένα μήνυμα για τον τραγουδιστή και φίλο του.
Συγκεκριμένα, έγραψε: «Mε κάποιους ανθρώπους έχουμε μεγαλώσει μαζί σε αυτήν τη δουλειά και με κάποιους από αυτούς έχουμε κλάψει, έχουμε γελάσει έχουμε μοιραστεί αγωνίες και άγχη. Γιώργο σε ευχαριστώ που μεγαλώνουμε παρέα και υποσχέσου μου ότι στα 79 όταν θα ‘μαι γιαγιά παραμύθια θα μου λες και λογάκια τρυφερά».
Σε μια αγορά εργασίας που αλλάζει συνεχώς, η αξία των σπουδών δεν κρίνεται μόνο από το πτυχίο αλλά από τις δεξιότητες, τις εμπειρίες και τις προοπτικές που προσφέρουν.
Η ΑΒ Βασιλόπουλος συνεχίζει να προσφέρει «όλα και κάτι παραπάνω» στην online αγοραστική εμπειρία, προσθέτοντας έναν ακόμη λόγο για εύκολες, γρήγορες και συμφέρουσες αγορές μέσα από το AB Eshop. Εδώ θα βρείτε όλες τις λεπτομέρειες.