Τίτλοι τέλους έπεσαν για το «I Love ΣουΚου» στον ΑΝΤ1, την Κυριακή 30 Ιουνίου.
Η Μπέττυ Μαγγίρα και οι συνεργάτες της αποχαιρέτησαν οριστικά το τηλεοπτικό κοινό, καθώς η εκπομπή δεν θα συνεχιστεί την επόμενη τηλεοπτική σεζόν.
«Θέλω να ευχαριστήσω όλους εσάς, έναν-έναν μέσα από την καρδιά μου!», είπα αρχικά η παρουσιάστρια.
Στη συνέχεια, ευχαρίστησε την ομάδα της και τους συντελεστές της εκπομπής της.
Δείτε το βίντεο
Glomex Player(40599w16ki4e70hs, v-d2d8z47bfygx)
Και πρόσθεσε: «Ευχαριστώ όλους εσάς που μας αγαπήσατε πραγματικά! Αλλά θέλω να πω ένα πιο μεγάλο ευχαριστώ και για όσους δεν μας αγαπήσατε τόσο πολύ, γιατί μάς κάνατε να αγαπήσουμε περισσότερο εμάς, να πεισμώσουμε και να συνεχίσουμε να κάνουμε αυτό που τόσο πολύ αγαπάμε και δεν θα σταματήσουμε να σας κάνουμε να χαίρεστε, γιατί αυτό μας δίνει διπλή χαρά».
Τέλος, η Μπέττυ Μαγγίρα κατέληξε: «Μπορεί να είπα, ερχόμενη εδώ, ότι θα ριζώσω, αλλά δεν πειράζει. Και να μη ριζώνουμε, κάπου θα τρυπώσουμε, κάπου θα μπούμε, κάπου θα ανθίσουμε. Τίποτα δεν χάνεται και κάθε τέλος είναι μια νέα αρχή. Μην χάνετε ποτέ το όραμά σας, το όνειρό σας».
Με στρατηγικό όραμα και σταθερά ανοδική πορεία, ο Όμιλος Revoil κινείται ταυτόχρονα σε τρεις διαφορετικούς αλλά συμπληρωματικούς άξονες που έχουν ως κοινό σημείο αναφοράς την ενέργεια.
Η αυτοκίνηση αλλάζει με ιλιγγιώδη ταχύτητα. Όμως η μεγαλύτερη επανάσταση δεν είναι ένα καλύτερο αυτοκίνητο αλλά ένας κόσμος που το χρειάζεται λιγότερο. Και εντελώς διαφορετικό.
Με αφορμή την Παγκόσμια Ημέρα Ηλικιωμένων, την 1 Οκτωβρίου, αξίζει να δώσουμε μεγαλύτερη προσοχή σε ένα πρόβλημα που συχνά περνά απαρατήρητο: τη δυσθρεψία και τα σημάδια που μπορεί να εμφανιστούν πριν ακόμη γίνει αντιληπτή.