Ο Γιώργος Γκιουλέκας ηττήθηκε στον χθεσινό στίβο μάχης από τον Ντάνιελ Νούρκα και αποχώρησε από το Survivor, αφήνοντας τους τρεις φιναλίστ να αγωνιστούν απόψε για τα 100.000 ευρώ.
Στον ειδικά διαμορφωμένο χώρο που έχει στηθεί στο Άλσος Γαλατσίου, οι τρεις φιναλίστ θα έχουν επτά ευκαιρίες, ενώ τα ματσαρίσματά τους θα γίνουν με κλήρωση.
Φάνης Μπολέτσης - Κατερίνα Δαλάκα - Ντάνιελ Νούρκα
Για πρώτη φορά στην ιστορία του Survivor, ο ημιτελικός περιελάμβανε μια αγωνιστική διαδικασία για τους παίκτες, κάτι το οποίο θα γίνει και στον τελικό, αφού φέτος η ψηφοφορία του κοινού δεν υφίσταται.
Η μετάδοση του μεγάλου τελικού γίνεται live, ενώ στο Άλσος Γαλατσίου έχουν φτάσει πρώην παίκτες του ριάλιτι επιβίωσης, για να παρακολουθήσουν ζωντανά τα αγωνίσματα και να δουν τον μεγάλο νικητή.
Ανάμεσά τους η Ζωή Ασουμανάκη, ο Γιώργος Ταλάντσεβ, ο Σάββας Γκεντσόγλου, ο Σταμάτης Ταλαδιανός, η Μαριλίνα Βακονδίου, η Aira Adomaityte, ο Σωτήρης Λαμάι, ο Στέλιος Χανταμπάκης και ο Χρήστος Βολικάκης.
Οι δύο αυτές διακρίσεις αποτελούν μια σημαντική αναγνώριση της στρατηγικής πορείας του Ομίλου B&F, ο οποίος συνεχίζει να επενδύει με συνέπεια στην καινοτομία, στην ποιότητα, στη δημιουργικότητα και στη διαρκή εξέλιξη
Από τους ασπροπίνακες, στα μαθητικά lockers και τον ψηφιακό μετασχηματισμό των αιθουσών διδασκαλίας: Tο πρόσωπο της εκπαίδευσης αλλάζει και μία ελληνική εταιρεία πρωτοπορεί.
Στους μήνες που απουσίασε από τη δουλειά της λόγω άδειας μητρότητας, η Κατερίνα Πετράκη παρακολούθησε από απόσταση μια αλλαγή που εξελισσόταν με ταχύτητα. Η Τεχνητή Νοημοσύνη άρχιζε να περνά από τη θεωρία στην πράξη, αποκτώντας θέση στην καθημερινότητα ολοένα και περισσότερων επαγγελμάτων. Αυτό που μέχρι πρότινος έμοιαζε με μια τεχνολογία του μέλλοντος, γινόταν σταδιακά μέρος του παρόντος.