Με ένα λευκό μακρύ φόρεμα με βαθύ ντεκολτέ, η Όλγα Πηλιάκη έφτασε στο Αλσος Βεΐκου στο Γαλάτσι, συνοδευόμενη από τον σύζυγό της, Στέλιο Χανταμπάκη, για να καθίσει στους πάγκους με τους υπόλοιπους διαγωνιζομένους του φετινού ριάλιτι.
Από τη δική της πλευρά, η Μαρία Αντωνά επέλεξε ένα στράπλες μίνι φόρεμα σε απόχρωση του ροζ, με πέδιλα στο ίδιο χρώμα.
Η Σταυρουλα Χρυσαειδή επέλεξε ένα σύνολο φλοράλ, με κοντό τοπ και μακριά στενή φούστα. Από τον ημιτελικό δεν έλειπαν οι υπόλοιποι παίκτες, μεταξύ των οποίων ο, ο Αλέξης Παππάς, η Τζέιμς Καφετζής, η Ασημίνα Χατζηανδρέου και η Ζωή Ασουμανάκη.
Δείτε φωτογραφίες από παίκτες του φετινού Survivor στον ημιτελικό
Στο ηφαιστειακό κόσμημα του Αιγαίου, συνεχίστηκε το τριήμερο 29-31 Μαΐου το φετινό (2026) πρόγραμμα Plastic Free Greece, καταγράφοντας μια εντυπωσιακή συγκομιδή απορριμμάτων που ξεπέρασε τα 420 κιλά.
Σε μια βραδιά υψηλού συμβολισμού στην καρδιά της Αθήνας, με φόντο τον Ιερό Βράχο της Ακρόπολης, ο Παναθηναϊκός παρουσίασε τις νέες εμφανίσεις του για τη σεζόν 2026/27, εγκαινιάζοντας επισήμως παράλληλα και τη νέα στρατηγική συνεργασία του με τη Superbet, η οποία αποτελεί τον Μεγάλο Χορηγό της ομάδας