Ο σχεδιαστής και ο επί χρόνια σύντροφός του ενώθηκαν με τα δεσμά του γάμου και από το πλευρό τους δεν έλειψε ο φίλος τους, Γιώργος Καπουτζίδης.
Μάλιστα, στη γαμήλια τελετή έδωσε το «παρών» και ο Γρηγόρης Αρναούτογλου, ο οποίος έχει στυλίστα τον Γιάννη Τράκα, καθώς και η σύντροφος του παρουσιαστή, Νάνσυ Αντωνίου.
Όπως φάνηκε από αναρτήσεις στα μέσα κοινωνικής δικτύωσης, ο γάμος έγινε σε κτήμα με φόντο το ηλιοβασίλεμα.
Ο Γιώργος Καπουτζίδης φόρεσε ένα ροζ κοστούμι και σε ένα στιγμιότυπο που τραβήχτηκε κατά τη διάρκεια της τελετής φάνηκε συγκινημένος.
Το ζευγάρι μίλησε με συγκινητικά λόγια για τον Καπουτζίδη: «Κάτω από αυτό το όμορφο ηλιοβασίλεμα, μας κράτησες χέρι-χέρι Γιώργο Καπουτζίδη και μας αγκάλιασες σε αυτό το όμορφο ταξίδι μας στη ζωή ως σύζυγοι πια! Ήταν τιμή και χαρά που ήσουν εσύ κοντά μας σε αυτή την ξεχωριστή ημέρα για εμάς και έβαλες κι εσύ το λιθαράκι σου στις αναμνήσεις μας!!! Σε ευχαριστούμε πολύ μέσα από την καρδιά μας… 22-06-2024».
Ο ηθοποιός και σκηνοθέτης σχολίασε κάτω από τη δημοσίευση: «Σας ευχαριστώ πολύ για την τιμή που μου κάνατε να είμαι δίπλα σας! Να είστε πάντα τόσο ευτυχισμένοι και τόσο αγαπημένοι όσο ήσασταν αυτή τη μέρα. Αυτό το ηλιοβασίλεμα!».
H κορυφαία Νομική Σχολή, που συγκαταλέγεται στις Top 100 παγκοσμίως για τις διεθνείς προοπτικές της, υποδέχεται τους πρώτους φοιτητές της στην Αθήνα τον Οκτώβριο του 2026, εγκαινιάζοντας ένα νέο, διεθνές μοντέλο σπουδών.
Με καταστήματα σε δημοφιλείς καλοκαιρινούς προορισμούς, περισσότερες επιλογές και υπηρεσίες που κάνουν την καθημερινότητα των διακοπών πιο εύκολη, η ΑΒ βρίσκεται εκεί όπου τη χρειαζόμαστε.
Οι μεγάλες καλοκαιρινές εκπτώσεις της La Vie en Rose είναι η κατάλληλη αφορμή για να ανανεώσουμε τη ρουτίνα περιποίησης με ελληνικά καλλυντικά που προστατεύουν, ενυδατώνουν και χαρίζουν λάμψη από την κορυφή έως τα νύχια.